Puur Bonaire Lifestyle

VITALITEITSPROGRAMMA

Bewustwording van een gezonde lifestyle op de werkvloer bevordert de productiviteit én verlaagt stress!
Het vitaliteitsprogramma is een traject van 6 weken waarbij je samen met je collega’s (of werknemers) aan de slag gaat met onderwerpen als gezonde voeding, teambuilding, balans en stress. Daarbij maak je ook direct kennis met diverse sportieve activiteiten die Bonaire te bieden heeft.
Wat kun je verwachten?

1. VOORBEREIDING

 De 1e fase draait om inzicht te krijgen in het huidige gedrag van jou als individu en van de hele groep. Dit gebeurt voorafgaand de 6 weken. Na een uitgebreide anamnese en persoonlijk intakegesprek, ontvangen alle deelnemers een persoonlijk behandelplan met hierin adviezen voor een gezondere lifestyle.  Dit maakt dat het programma persoonlijk kan worden ingestoken, dat er individueel gecoacht kan worden en iedereen gemotiveerd is om deel te nemen!

ACTIE!

De groep gaat met elkaar aan de slag! Wekelijks vindt er een 2,5 uur durende interactieve groepssessie plaats. Deze bestaat uit een informatief- en een actief gedeelte.

Naast kennis en actie werken we dus ook aan teambuilding. Zie het als 6 teamuitjes met een hogere productiviteit als resultaat!

3. VASTHOUDEN

De laatste fase bestaat uit het ervoor zorgen dat de groep de ‘lifestyle switch’ vast gaat houden. De inrichting hiervan is afhankelijk van de behoeftes van de groep, die naar voren zullen komen tijdens de wekelijkse- en eind evaluaties. Hier zal eventueel een natraject voor kunnen worden opgestart. 

Wel bereiden we ons tijdens de 6 weken natuurlijk ook  voor om de nieuwe gewoontes vast te houden. Denk hierbij aan een prepping workshop (gezonde maaltijden voorbereiden) en me-time momenten inplannen. Daarnaast zul je ook snel genoeg verschil merken bij jezelf en op de werkvloer. Dit geeft een flinke dosis motivatie om door te pakken!

Kortom: Een effectief programma waarbij je werkt aan een gezond, veerkrachtig, energiek team en waar je persoonlijke doelen kunt behalen. 

Ben jij er klaar voor om samen met je collega’s (nog) meer kennis te vergaren op het gebied van gezonde voeding en te ervaren wat voor leuks Bonaire aan (sportieve) activiteiten te bieden heeft?