Puur Bonaire Lifestyle

COACHING

Anoek heeft heel wat ervaring opgedaan en opleidingen gevolgd op het gebied van hormonen, voeding en coaching. 
Wil jij dus écht verandering in je lifestyle? Of bepaalde (hormonale) klachten verhelpen? Dan is dit voor jou de oplossing!

FOODCOACHING

Je bent wat je eet!
Voeding heeft ontzettend veel effect op lichaam en geest. Wat je eet beïnvloedt je gewicht, stresslevel, energie en heeft zelfs zijn uitwerking op je geheugen en emoties. Daarom is het belangrijk dat je je lichaam voedt en niet voert.

Gezonder eten betekent echter niet dat je niet kunt genieten van het leven. Sterker nog, je kunt juist méér genieten! Een gezondere lifestyle zorgt voor een fitter en energieker bestaan, een scherpere geest, minder stemmingswisselingen, een beter geheugen en een happy feeling!

Samen maken wij je huidige (en minder goede) voedingsgewoontes inzichtelijk. Afhankelijk van jouw hulpvraag gaan we opzoek naar juiste en gezondere alternatieven die passen in je dagelijks leven. Hierdoor zie je het niet als dieet en is het geen tijdelijke oplossing, maar een nieuwe levenswijze die jij de rest van je leven vol kunt houden.

HORMOONBALANS

Hormonen spelen een enorm belangrijke rol in onze gezondheid! Hormonen kun je namelijk zien als de regelneven van ons lichaam. Een systeem waarbij de endorfine (happy feeling stofjes), neurotransmitters en de hormoonassen nauw met elkaar in verbinding staan en elkaar in balans houden.

Echter zijn er heel veel factoren die deze hormoonbalans kunnen verstoren. Denk hierbij aan langdurige stress, invloeden vanuit je omgeving, de genen, een verkeerde lifestyle, of bijvoorbeeld de menopauze. Deze verstoring (disbalans) brengt een hoop vervelende klachten met zich mee die de kwaliteit van jouw leven behoorlijk negatief kunnen beïnvloeden.

Maar…Gelukkig kunnen wij hier wat aan doen! We zullen eerst inzichtelijk moeten maken welke factoren bij jou een rol spelen. Met de juiste aanpak, bestaande uit een op maat gemaakt traject met voldoende rust, gezonde voeding en een gepast beweeg- en of trainingsplan, kunnen wij jouw hormoonhuishouding terug in balans brengen.

GRATIS KENNISMAKING

Het eerste gesprek zal over het algemeen bij Puur Bonaire op locatie plaatsvinden. Woon of ben je momenteel niet op Bonaire, dan is telefonisch of online natuurlijk een prima alternatief. Ben jij benieuwd wat Anoek voor jou kan betekenen?