Puur Bonaire Lifestyle

EMS-training

Heb je weinig tijd, zie je trainen puur als iets noodzakelijks of heb je blessures of gewrichtsklachten? Dan is  EMS-training voor jou een uitkomst!

Wat is een EMS-training?
EMS-training is een full body work-out van maar liefst 20(!) minuten. EMS staat voor Electric Muscle Stimulation. Waar normaal een lichaamsbeweging vanuit de hersenen wordt aangestuurd, gebeurt dit tijdens de EMS training door elektroden.  Middels kleine impulsen worden de diepere spieren geactiveerd zonder hierbij je gewrichten te belasten. Tijdens deze impulsen voer je statische en dynamische oefeningen uit vanuit het dagelijks leven.  Mocht je meer uitdaging willen en/of aankunnen, breiden we de oefeningen uit of werken we bijvoorbeeld met extra gewicht.  De EMS training is op maat en kan dus zo worden aangepast dat iedereen het uiterste uit deze work-out haalt!

Voordelen van EMS-training

  • Het kost maar 20 minuten van je dag
  • Activeert de aanmaak van spiervezels
  • Je vetpercentage daalt waardoor je centimeters verliest
  • Je huid wordt strakker en de cellulitis vermindert
  • Je werkt aan je conditie

 

Verschillende programma’s
Of je het nou rustig aan wil (of moet) doen, zin hebt in een cardio training of echt op de volle 100% een kracht work-out wil rocken… Het kan allemaal! Er zijn namelijk verschillende programma’s:
– Body & Relax programma (voor ontspanning bij bv. stress/burn-out)
– Stofwisselingsprogramma (om je metabolisme te versnellen, middels een cardio work-out)
– Krachtprogramma (Om de diepere spieren aan te spreken💪🏼)

Single of Duo vorm
Je kunt ervoor kiezen om EMS-training als personal training te volgen. Vind je het gezelliger/motiverend werken om met iemand samen te trainen, dan kan het ook in duo-vorm! Bekijk de hier de tarieven of meld je gelijk aan voor een proeftraining!