Puur Bonaire Lifestyle

SPORTVASTEN

Sportvasten is dé kickstart naar een gezonde lifestyle en/of helpt sportprestaties te verbeteren!
Sportvasten is een 10-daagse kuur waarbij jouw lichaam de switch gaat maken van suiker- naar vetverbranding. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van sporten, gezond eten, vasten en supplementen slikken. Het is een pittig programma, maar met de juiste voorbereiding en motivatie wordt het voor jou een makkie!

Hoe werkt het?
We beginnen met een 1-1 gesprek waarbij we een 0-meting doen en de 10 dagen stap voor stap zullen doornemen. Deze 10 dagen bestaan uit:

» 3 dagen voeding afbouwen (afbouwdagen)
» 3 sapdagen (sportvastdagen)
» 4 dagen voeding opbouwen (opbouwdagen)
» Dagelijks 20-30 minuten een intensieve cardio work-out (desgewenst samen)
» Het slikken van natuurlijke voedingssupplementen die afbraak van spierweefsel voorkomen, het eventuele hongergevoel tegen gaan en de switch ondersteunen. 
» Dagelijks contact over voortgang 
» Eindevaluatie waarbij we jouw ideale voeding- en beweeg richtlijnen opstellen om het resultaat te behouden en desgewenst zelfs te verbeteren.

Resultaten
Na deze 10-daagse kuur is je lichaam ingesteld op de vetverbranding! Je buikvet is aanzienlijk afgenomen en daarbij vallen mannen gemiddeld 4 tot 6 kilo af en vrouwen 2 tot 4 kilo. Je behoefte naar zoet is veel minder, je bruist van de energie en je stofwisseling is structureel veranderd. Je voelt je fitter en levert veel betere sportprestaties. Heb je nu heel veel overgewicht, dan zal je merken dat je blijft afvallen tot je het gewenste gewicht hebt bereikt. 

Sportvastendeal
Wil je meer begeleiding dan deze 10 daagse kuur? Kies dan voor het sportvasten-programma van een maand: hierbij wordt er een combinatie gemaakt van 10 dagen sportvasten, 8x EMS-training, coaching en een mini-kuur. Go check it out!